5 BLOCS DOCENTS A CONSULTAR (3)

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

Doncs seguim completant el mapa estatal dels blocs docents en Medicina de Família, en aquesta ocasió visitarem les províncies de Lleó, Barcelona, Sevilla, Jaén i les illes Canàries. Una de les aportacions no és estrictament un bloc, però pel seu valor l'afegeixo a la sèrie. Bon viatge!!
Es tracta d'un projecte del grup de residents de Medicina de Família adscrits al centre de Salut d'Eras de Renueva de León. Hi trobareu sessions clíniques, recomanacions de guies de salut i moltes més coses.

No es tracta realment d'un bloc, sino de la pàgina web de la Unitat Docent d'ACEBA. Hi trobareu el BUTLLETÍ APSalut, es tracta d'un document científic molt recomanable. S'articula en publicacions trimestrals amb els següents apartats: tema clínic, l'autogestió, Recerca i Coneixement i Noves tecnologies. Fins ara porten 4 números publicats.

Blog del Centro de Salud de Mairena del Aljarafe, un dels centres periurbans més grans d'Andalusia. Pretèn ser un canal de comunicació entre tots els seus professionals, s'hi publiquen les sessions clíniques, notícies relacionades amb guies clíniques, articles d'interés i en general tot allò que pot ser interessant per a la professió.

Es tracta del bloc de la UD de MFyC de Jaén, a part de tota la informació relacionada amb la organització de la pròpia Unitat Docent i els seus residents, hi trobareu sessións clíniques, post d'informació interessant per a la especialitat (com per exemple quin llibre de família em compro) i links d'interés per a la pròpia professió.

De la Unidad Docente Multidisciplinar de La Laguna-Tenerife Norte (zona II). Es tracta d'un fòrum d'ètica, valors i aspectes legals de la professió.

.
Mostra BLOGS DOCENTES en un mapa més gran

Comentaris