3 TED DE SALUT INSPIRADORS

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

En aquest post us present tres TEDs sobre salut. Aquests esdeveniments, per als que no ho conegueu són esdeveniments anuals en que alguns dels pensadors i emprenedors més influents del món global o local parlen sobre els temes que més els apassiona. TED significa Tecnologia, Entreteniment i Diseny. Si voleu saber més: TED

BRIAN GOLDMAN
Els metges cometen errors. Podem parlar-hi?
Es tracta d'un metge canadenc que treballa al servei d'Urgències de l'Hosital Mount Sinai de Toronto (Canadà). Productor d'una serie de programes a la radio CBCone, White coat, black art, on parlava sobre diversos aspectes de la sanitat a Canadà. Aquest TED és del 2011, i ens planteja la necessitat de parlar sobre els errors mèdics.



JILL BOLTE TAYLOR
El poderoso derrame de iluminación de Jill Bolte Taylor.
Es neuroanatomista. A l'any 1996, amb 36 anys, va patir un ictus cerebral massiu, els següents 8 anys es va centrar en la seva recuperació. En aquest TED ens explica la seva vivencia i el descubriment personal que va fer.


 

PETER SAUL
Parlem sobre la mort 
Doncs i tant que hi hauríem de parlar, i més donat que almenys hi ha una cosa certa per a totohom: TOTS ENS MORIREM. Precisament en la línea que apuntava Mónica Lalanda en el darrer dels seus post sobre aquest tema i que tant de moviment ha generat a la xarxa. Aquest TED parla sobre això.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comentaris