DEL QUE ES PARLA A LA MEVA TWITTESFERA SANITÀRIA

Post firmat per JORDI MESTRES

Què voleu que us digui, sóc fan de Twitter i del que s'hi diu. Ara fa un any si em diuen que li trauria tan de profit a aquesta xarxa social a nivel professional, pensaria que s'han begut l'enteniment. Així que en aquest post us vull parlar del que més s'ha parlat a la twitisfera sanitària, això si segons el meu compte de twitter!!

#CARNAVALSALUD: marca personal vs marca professional
En l'edició de Setembre s'han batut tots els rècords possibles, més de 50 articles publicats sobre la marca personal/professional. Podeu trobar articles de bloguers de luxe com @doctorcasado, @rosataberner (del blog dermapixel) i de la mateixa impulsora de la iniciativa @monicamoro, així fins a 57 articles.
#MAREABLANCA
Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc la manifestació a Madrid en defensa d'un model de sanit públic i Universal. Dels molts twitts que he llegit al respecte em quedo amb el del Dr Vicente Baos que ens linka directament al seu darrer post. Interessant la seva lectura com ja ens té acostumats.

#de GALETES i AEP
A partir d'una inocent fotografia d'una coneguda marca de cereals a on hi figura el segell de la AEP (Associació Espanyola de Pediatria) s'ha generat un debat molt interessat sobre l'adecuació de patrocini de les grans marques alimentàries a les societats científiques. Podeu llegir el post de @manyez del blog Saludconcosas.

Comentaris