COM ANAR VESTIT PER A UNA ENTREVISTA PERSONAL

Post firmat per DINA CARDONA

Seguint amb els post de la Dina, que ens ajuden en aquests moments tan difícil sobre recerca de feina desde el Betahaus de Berlin, un espai de coworking. Avui ens parla sobre un tema prou important com és la nostra aparença física en el moment de l'entrevista personal, tot és vàlid? A nivell general:

Si vols aconseguir la feina, posat la roba adequada a la posició, el que s'espera de tu. Si no ho tens clar, em refereixo a que hauria de portar la persona que faci la feina a la que optes, pensa quina roba portaria algú que fes la feina a la que optes.

Si en canvi per a tu és més important ser fidel a la teva indumentària i també vols aconseguir la feina, treu-te tot allò que consideris que pot provocar que no t'agafin, arracades al nas, llengua, etc. Amaga tatuatges.

A nivell de roba, evitar
Texans, bambes, escots, bermudes, pantalons i/o faldilles massa curts, transparències

A nivell de complements, evitar:
Que siguin massa grans, estrafolaris, fora de lloc, que facin soroll estrident


A nivell d'imatge, procurar
Net, colònia i/o perfum suau, maquillatge superficial o tons clars si portes

A nivell de roba, portar
Còmoda per a tu, que no faci olor, discreta, elegant, però informal

IMPORTANT: no es tracta ni vull que canviïs de manera de vestir per aquesta feina, simplement que augmentis les teves possibilitats de que t'agafin.


Sort!

Comentaris

  1. Molt interessant!!! Un dubte... per què no es pot anar en texans?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si jo també m'ho vaig preguntar, però suposo que això dependrà molt del tipus de feina a la que fas l'entrevista, moltes vegades a mi m'ha fet l'entrevista algú que porta texans. Al final tot depèn dle context, suposo...

      Elimina
  2. Jajajaja... A mi em passa que de vegades intento posar-me tan arreglada que al final vaig incòmoda i no sé ni com seure ni com posar-me i encara em sento més insegura!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per haver realitzat un comentari. Entre tots fem creixer l'àgora