DERMATOLOGIA A LA XARXA

Post firmat per JORDI MESTRES

Qui diu que la DERMATOLOGIA no pot ser fàcil i entretinguda, aquests dies he trobat algunes referències amb recursos web en Dermatologia que vull compartir amb tots vosaltres.

Tota una institució en el terreny de la dermatologia. Aquest blog té finalitat docent, orientada a metges en formació, així com per a especilaistes ja formats amb interés per les malalties de la pell. La metodologia utlitzada és la de casos clínics, basats en situacions reals. Cada setmana es publica un cas clínic obert i es formulen una serie de preguntes. En uns dies es publicarà un altre entrada per a resoldre els casos plantejats, justificant l'actuació en cada cas.

Servei de Dermatología de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova. Universitat de Lleida.
Atlas amb 6500 fotografies i un centenar de casos clínics seleccionats amb diverses preguntes de tipus test amb resposta explicativa. Els 20 motius de consulta més freqüents desde l'atenció primària. Una guia terapèutica de les dermatosis més comunes i un apartat amb unes 100 gravacions sobre procediments diagnòstics i terapèutics.
El grup de dermatologia de la CAMFiC recomana aquesta eina que presenta les fòrmules magistrals més habituals per tractar problemes freqüentment consultats a l'atenció primària.

Coneixes algún altre aplicatiu a la xarxa per a l'estudi de la dermatologia? Ho podríem compartir: deixa un comentari o envia un mail a info@agoramedica.org

Comentaris