5 BLOGS DE GRUPS DE TREBALL de MFiC

Post firmat per Jordi Mestres Lucero

     En aquest post us presento 5 blogs de grups de treball de Medicina Familiar i Comunitària, desde un grup que treballa temes d'edució sanitària, un altre que se centra en les noves tecnologies, un grup de DM, un altre d'ètica i el de joves metges de família.

És tracta del blog de la xarxa d’estudi de la Diabetis en Atenció Primària on es tracten continguts diabetològics, comentaris sobre els principals estudis, consensos o notícies relacionats amb la DM. Està dirigit a professionals sanitaris, les opinions que hi apareixen estan realitzades per professionals contrastats en la matèria. Es pot ampliar informació a la seva pàgina web: www.redgedaps.org

Blog del grup de treball del Programa d’activitats preventives i de promoció de la salut de la semFYC. Es tracta d’un grup multidisciplinar format per metges de família, infermeres, psicòlegs i tècnics de salut de diferents indrets d’Espanya. Al blog hi trobareu referències a articles, alertes i documents relacionats amb l’Educació per a la salut. Temes relacionats amb el consum d’alcohol, tabac, activitat física, alimentació, VIH, promoció d’estils de vida saludables, etc.

Blog del grup de Noves tecnologies, Comunicació i Social Media de la Societat Madrilenya de Medicina Familiar (SoMaMFyC). Com ells mateixos diuen al blog, es tracta d’un Espai per a la reflexió del paper de la web 2-0 aplicada a la salut i presentació de noves eines. Presenta diferents seccions: eines 2.0, eines d’ajuda, Apps, tutorials i formació.

Es tracta del blog del grup d’ètica de la Societat Catalana de MFiC (CAMFIC). Entre els objectius que es marquen estan: aportar elements de reflexió sobre aspectes ètics a la pràctica quotidiana, elements de reflexió sobre la mateixa societat científica, aportar elements de reflexió ètica les actituds dels membres de la CAMFIC davant situacions de l’Administració, societat general, etc.

Aquest blog es defineix com “un espai on trobar tot allò que t’interessa i t’inquieta, on formular preguntes i trobar respostes, un lloc on compartir” Diferenciat en tres apartats: Mobiment Vasco de Gama (VdGM), vocalia de Joves Metges i Vocalia de Residents.

Comentaris