15 DIES I MIR OUT (2)

Doncs només queden 16 dies per finalitzar la residència, i per celebrar-ho en plena festivitat del dia del treballador de guàrdia al PAC La Florida (Hospitalet), de moment dia tranquil són les 9 del matí d'un dia de bonança metereològica després de no sé quants dies de pluja intensa i constant, i a més avui juga el Barça tornada de la Champions, així que en principi hauria de ser una dia tranquil.


Han estat quatre anys d'emocions intenses, desde el dia de l'examen MIR, me'n recordaré sempre perquè va fer un temporal que va obligar a retrassar 30 minuts l'inici de la prova a tota Espanya. Després totes les setmanes pendents de la pàgina del ministeri, que si ara publiquem els resultats, ara les anul·lacions (té nassos que sempre s'han d'anul·lar no sé quantes preguntes...), després llistats provisionals, pendents de la llista i horari del dia de les adjudicacions, en fi...tota una aventura. I arriba el dia de Madrid, tot i que pots fer-ho via telemàtica, escullir plaça vull dir, té no sé qué de tradició que ens fa peregrinar tots cap a la capital del Regne, i tot el que envolta aquells dies queda gravat per sempre. La entrada per la porta de darrera del Ministeri, esperar que et cridin pel nom (el senyor que ho fa deu flipar amb les nostres cares), després tots sentadets en aquell anfiteatre amb la tribuna davant i anem passant un a un escullint i apretant la tecla intro, moment en que la dona de la taula et diu: "Estàs segur?" i tu penses "dona segur segur no, però si he arribat fins aquí, tira pa lante...!"

I després la sortida triunfant per la porta de davant del Ministeri...i a fora la traca esperant. No deixa de ser el final d'un viatge de 6-7 anys de preparació per continuar viatjant 4-5 anys més.

En fi quantes emocions juntes....

Quant ha plogut desde aquells Gener del 2009
Post ESP

Comentaris