10 DIES i MIR OUT (3)

Doncs només queden 10 dies per acabar la residència, tinc una barreja meitat i meitat entre tristesa i il·lusió. Tristesa per deixar enrera un període que tot i dur en moltes ocasions ha estat molt enriquidor, il·lusió perquè comença un període d'oportunitats tot i la que està caient.


Avui he hagut de donar una mala notícia, es tracta d'una paciente amb la que m`he anat trobant aquests 4 anys, sempre per motius de poca gravetat. En aquesta ocasió la cosa ha estat més complicada, ja que fa dues setmanes em va venir a la consulta amb un dolor abdominal, que ella ho relacionava amb nervis, però que a l'interrogar amb profunditat resulta que hi havia síndrome tòxica de per mig i dolor a hipocondri dret, total que després de posar en marxa tots els circuits es fa un TC abdominal i com que els especialistes no la visitaran fins dimecres doncs ha aprofitat per a passar-se per la consulta preocupada, preguntant per la prova, el resultat és malaltia neoplàssica amb progressió. 

He estat una bona estona parlant amb la pacient i el seu marit, resolen fins on sabia els seus dubtes, en definitiva ACOMPANYANT a la pacient i això fa molt gran aqueta professió. Espero haver estat d'ajuda. 

Hi ha una cosa que m`ha fet entristir, quan han marxat li he dit que vingués quan necessiti, per si té qualsevol dubte, etc. i he pensat que jo ja no hi seré...el MIR és OUT.

Quan no saps a on vas, parat i respira fons.

Comentaris