Vacuna de la GRIP

Comença la campaña de vacunació de la grip ja a les portes de la tardor, és a dir, de la fresqueta i l'increment de circulació comunitària de virus respiratoris. Però, que és la grip? És una malaltia respiratòria vírica que s'encomana de forma fàcil de persona a persona, incrementen els casos en els períodes de major fred, per tant a l'hivern.

Produeix febre elevada, tos, mal de cap i malestar genral. La majoria de casos es resolen sols, només amb tractament per als símptomes, és a dir, per a la febre o mal de cap. En persones vulnerables, com altres infeccions víriques respirartòries poden comportar complicacions com pneumònia, otitis, sinusitis o empitjorament de malalties cròniques conegudes.

La vacuna de la grip està recomanada per a persones majors de 60 anys, personal sanitari o sociosanitari (per exemple personal de residències d'avis), pacients amb patologies cròniques que es podrien descompensar per una infecció per grip (com diabètics, patologies respiratòries cròniques, malalties cardiovasculars, etc.), també dones embarassades

Podeu trobar informació contrastada a:


Escolta el blog a spotify

Comentaris