eRESUM DE eSALUD (stemana11)

que no se t'escapi el tren
foto: @jmestreslucero
 Setmana11: 14 al 20 Març 2016 

Repàs setmanal de les notícies sobre Salut que han corregut per twitter... en aquesta ocasió destaco: aspectes de seguretat de les APP a propòsit d'una revisió a JAMA, l'inici d'un canvi d'estratègia amb les aplicacions mòbils, el resum d'una jornada de mHealth amb molt contingut ...



Les apps de salut: un món nou. Separem el gra de la palla? 

Carme Carrion es planteja al blog de l'aquas (Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catlunya) com les apps, es calcula que hi ha més de 100.000 relacionades amb temes de salut, canviaran la manera de relacionar-nos amb la salut. Aspectes com la seguretat, la validació de continguts, la selecció d'app/pacients, etc.

Un altre post destacat de la setmana ésEl costat fosc de les Apps de Medicina

En ell, José Juan Gómez de Diego es resumeix una publicació apareguda a JAMA sobre els problemes relacionats amb els permisos que li donem a les APP que ens descarreguem al mòbil. Una dada: el 81% de les apps analitzades no tenien cap tipus de política de privacitat, això és res!


El passat 15 de Març es va celebrar la Jornada mHealt.Cat a Barcelona, a partir de l'etiqueta podeu seguir la conversa que es va produir a twitter. Es va parlar d'apps de Salut, regulació de les mateixes, d'Història Clínica Compartida i molt més. En resum, es va parlar de FUTUR! Al web de la Fundación TicSalut podeu llegir la crònica de la jornada.


Comentaris