TWEETUP SOBRE ATENCIÓ DOMICILIÀRIA

El proper 8 de Junyl tenim una cita a twitter entorn de l'Atenció Domiciliària en Atenció Primària. Realitzarem un Tweetup amb l'etiqueta a#HaciendoDomis  a partir de les 21:30h. Es tracta d'una activitat per anar escalfant al Congrés #astursemFYC. Però que és exactament un Tweetup...?



Què és un tweetup?
És una trobada o quedada virtual a través de la xarxa social de l'ocellet, entorn a un tema determinat. En el nostre cas a la eSalut en Atenció Primària.


Quan?
L'ideal, almenys per a mi, és poder realitzar-lo en viu i en directe, és a dir quedar a una hora determinada. És la forma de viure-ho en primera persona, saber que estàs parlant amb diferents tuiters de forma sincrònica. Però tranquil si no pots estar en directe la gràcia d'organitzar és poder seguir el fil de la conversa a posteriori...

Regles bàsiques
No sóc molt amic de les normes rígides, però hi ha unes regles bàsiques per assegurar un bon funcionament del Tweetup, les repassem:

-escriu utilitzant el hashtag proposat, així tots els que hi participin podran veure el que escrius.
-intenta, llevat que sigui imprescindible, contestar afegint comptes d'usuari, et deixaran poc espai per escriure les teves idees o aportacions. A més no es tracta de mantenir una conversa a dues o tres i que la resta només llegeixin.
-Evita realitzar RT de manera compulsiva, no aporten valor i si molt soroll.
-no et deixis impressionar pel famoseig tuiter, del que es tracta és que participis, si tens alguna cosa que aportar fes-ho sense por.


Quant duren?
No hi ha una durada establerta, però en el nostre cas uns 60 minuts, dividits en tres franges, cadascuna de les quals correspondrà a un sub tema.
Recorda: utilitza l'etiqueta  #HaciendoDomis 


Comentaris