RECURSOS DIGITALS PER A UN ÈXITUS

El nostre treball arriba fins el final
 de vida del nostres pacients
Certificar una defunció forma part també del nostre treball, així que en aquest post pretenc recopilar algunes referències digitals sobre recursos a utilitzar davant d'una visita a un pacient èxitus. Trobareu un article molt complet sobre la conducta a seguir davant un pacient sense vida, un curs i material audiovisual sobre certificat de defunció, a més d'un post d'un blog docent.


CONDUCTA A SEGUIR
A twitter ens va arribar aquest article* d'Helena Martínez-Alcàsser, metge forense, especialista en Medicina Legal. On s'explica la conducta a seguir davant un avís d'un pacient sense vida.
*FMC. 2014;21:390-6 - Vol. 21 Núm.07

CERTIFICAT MÈDIC DE DEFUNCIÓ
Des de la Unitat Docent Multidisciplinar d'Atenció Familiar i Comunitària d'Alacant, ens arriba el recull de material audiovisual de la Jornada sobre el Certificat Mèdic de Defunció de la OMC. A més també ens proporcionen un enllaç a un curs de la Conselleria de Salut de Múrcia sobre certificat de defunció.

TRENCADORS DOCENT
Trobem a la xarxa un artícle** d'ara fa un any aproximadament sobre certificat de defunció, en què també expliquen conceptes interessants com el de part judicial de defunció.
**Moragues, Grabiel. "El certificado Médico de defunción" Trencadors Docent. 16/12/13


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comentaris