3 INFERMERES AUTÈNTIQUES, O NO

Reconec que infermeria és un tema del qual parlo poc en el ágoraMÉDICA, ja avanço que el 2015 serà l'any per compensar la visibilitat d'infermeria també a l'àgora. Per començar una mica us proposo tres comptes de tuit amb els seus blocs associats d'infermeres, són una mica particulars ja que les tres corresponen a pseudònims.

ENFERMERA SATURADA
Autora del blog http://www.enfermerasaturada.es/, alguna cosa així com el quadern de bitàcoles d'una infermera passada de voltes.


"Empiezo el turno en planta, bajo a uci, subo a neonatos y termino en urgencias. Lo juro por Florence Nightingale. Enfermera y autora de #LaVidaEsSuero"

Amb un compte de tuiter amb més de 42.000 seguidors, i un llibre que va per la segona edició de la mà de Plaza&J, amb traducció inclosa al Portuguès, perquè allí també hi ha infermeres que estan fins al gorro.

El seu llibre mereix una menció especial, ja que en la primera edició es va tractar d'una auto edició, vaja que ella s'ho va fer tot, una infermera de cap al peus, tot terreny. Es tracta d'un llibre amè i fàcil de llegir (confesso que m'ho he llegit en tres trajectes a la feina amb metro), que t'arrenca un somriure i moltes rialles, ja se sap que som així, ens agrada riure de les desgràcies alienes. Si vols saber más




ENFERMERA EN APUROS

Autora del blog http://www.enfermeraenapuros.com/



Enfermera de vocación e ilustradora por amor al arte, paso mis días entre ordenadores y jeringuillas (entre esto último bastante menos debido a la situación actual).



Bloc editat per una infermera, en el seu perfil figura com Ana sense més, així que tot un misteri, trobareu molts dibuixos del dia a dia d'una infermer/a amb un toc d'humor molt necessari en els temps que corren. Amb una botiga online amb productes xulos, així ho defineix, que Cuqui...

POSTUREO ENFERMERO


Espacio dedicado a todos aquellos que pinchan venas y llevan el postureo en ellas. Mucho humor, que falta nos hace.


El seu compte de tuiter està carregat de somriures i molt sentit de l'humor, no apte per a aquells que tinguin la pell molt fina. Compte amb més de 8000 seguidors a la xarxa de l'ocellet, això és res.

I en el seu bloc trobaràs post amb molt de sentit crític i poca conya, perquè la cosa va de debò. Felicitats.

Comentaris