RECURSOS AMB MOLT DE COR

En aquest post presentem recursos 2.0 per a l'estudi de la patologia del cor, des de comptes de twitter que t'ajuden amb els ECG, passant per pàgines de facebook i un tauler de pinterest amb pins molt originals.

Coneixes algun altre recurs que valgui la pena compartir?

Aquest compte de tuiter t'ajudarà a repassar el bàsic i no tan bàsic en electrocardiografia. Compte a més amb l'enllaç al seu blog i a la seva pàgina web, on teniu informació d'interès per al pacient (com ara una cosa tan bàsica com explicar-li que és un ECG) i molts recursos per a professionals que faciliten l'estudi i repàs de l'ECG. A destacar també l'apartat de calculadores (Eix cardíac, QTc, FC, ​​etc.) Els pots seguir també a Facebook.


CardioTECA
Amb el seu compte de twitter, @cardioTeca i la seva pàgina web, www.cardioteca.com, ofereixen actualització i formació en cardiologia, amb referència a guies, apps, ECG, vídeos i notícies.


ECG problems
Pàgina de Facebook en anglès sobre problemes i casos clínics a través de l'ECG, presenta a més quadres resum i esquemes d'utilitat. Doble funció d'aquesta pàgina, d'una banda repassar l'electrocardiograma i de l'altra practicar amb l'anglès, 2 en 1.


De Kiki Fargione, directament de l'escola d'infermeria, té molts taulers classificats per aparells i sistemes, ens fixem en aquest de cardiologia, amb esquemes, dibuixos i regles mnemotècniques.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comentaris