3 TUITS DESTACATS (2)

Continuem destacant el que ens sembla interessant de tota la marea de tuiter, aquesta setmana volem mostrar els fruits d'un projecte col·laboratiu #A1000Manos, us passem un post sobre elaboració d'Abstracts Científics i desde el Tuiter de la Policia Nacional ens recorden la importància de mantenir les mans on han d'estar.

Un llibre de Somriures per a consultar a demanda
Projecte #A1000Manos, d'Iñaki González i Rut Roncal, en el que uns 40 blocaires participen, sense saber-ho d'entrada i aquí crec està la gràcia, en l'elaboració d'aquest recull de històries i vivències que segur us arrencaran més d'un somriure.

Sobre Abstracts Científics
Desde el blog NeoScientia de Pedro Margolles, ens expliquen com crear abstracs atractius i sobretot a resumir en 250 paraules tota la ciència que portem dins, què és molta! Com estem en època de congressos ens vindran bé els seus consells.

Policia Nacional
El tuit oficial de la Policia Nacional és realment bo, entenent que tuitegen coses pròpies d'un cos de seguretat. Com estem en període de sortides, vacances, desplaçaments i més, no volia deixar passar l'oportunitat per demanar-vos a tots ¡ATENCIÓ AMIC CONDUCTOR!

Us agradaría destacar algun altre tuit?

Comentaris