RECURSOS 2.0 EN FARMACOLOGIA CLÍNICA 2

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

En aquesta ocasió abordem altres recursos que poden ser útils pel que fa a informació sobre medicaments i la seva aplicació en el dia a dia de la consulta, en aquesta ocasió 3 Apps per a dispositius mòbils (una de pagament i dues gratuïtes) i un compte de twitter on discutir sobre medicaments. Si voleu podeu recuperar el post previ de

AEMPSCIMA
APP amb la signatura de l'Agència Espanyola de Medicaments i productes sanitaris (AEMPS). Informació completa i fiable sobre tots els productes comercialitzats a Espanya. Per iOS i Android. és gratuïta. +informació L'aplicació disposa de dades de més de 15.000 medicaments (autoritzats, arrebossats i suspesos temporalment), i al voltant de 1.600 principis actius.

DOSECAST
Ideal per planificar la presa de medicació. Està disponible per iOS i Android, és gratuïta. El problema és que només està disponible en Anglès, Francès i Alemany, l'avantatge és que no presenta publicitat. +informació a la pàgina de TicSalut


GTapp

App de la Guía Terapèutica de semFYC. Després de 5 edicions en paper disposem a un preu raonable la seva versió per iOS o Android (6,99 E). Amb els apartats habituals: informació per problemes en salut, per fàrmac, cercador per problemes, possibilitat d'habilitar llistes amb diagnòstics favorits.


e-farmacos
Compte  de twitter on es discuteix amb ciència sobre fàrmacs. Tal i com anunciava al seu primer tuit, es tanca la llista de distribució de e-fàrmacos i se segueix al compte de twitter. Trobareu referències interesants per a estar al dia.


Algun recurs que valgui la 
pena compartir?

Comentaris