3 MOTIUS PER TENIR EN COMPTE LA SALUD 2.0

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO


Què la salut 2.0 ha vingut per queda-se ho tenim més o menys clar. Si encara et queda algun dubte, et presento tres motius de pes perquè et facis a la idea de la magnitud del tema, amb dades objectives i nombres reals. No et quedis enrere! D'entrada pot donar una mica de vertigen, però del que es tracta és de tenir una idea de per on van els trets.


Malalties més BUSCADES A GOOGLE
Desde @IppokCS ens ensenyen quines han estat les malalties més buscades a Google en el que portem d'any. Endevines quines han estat? Només us avanço una dada per fer-nos a la idea: segons l'Institut Nacional d'Estadística, al mes es realitzen 1.2M de consultes a Google relacionades amb temes de salut, això és res ...

Busquedes relacionades amb TEMES DE SALUT A INTERNET entre 2011-2013
Desde @mkmedico realitzen una comparativa per veure l'evolució de la recerca d'informació a la xarxa relacionada amb temes de salut.


Wikipedia i TEMES DE SALUT
Desde @gesclinvarela ens proposen tot un exercici d'humilitat professional i realisme. ¿Consultes wikipedia en la teva activitat laboral? Amb quines xifres es mou wikipedia en relació amb les recerques de temes de salut? Doncs llegeix el post de Josep M. Picas, La paradoxa de la informació.



Segueix l'àgoraMÈDICA a FB: www.facebook.com/agoramedica


Comentaris