coWORKING by #DinaCardona


Post firmat per DINA CARDONA


M’agradaria fer un breu resum de les Jornades de Coworking Europees que es van realitzar a Barcelona els passat dies 11 i 13 de novembre.

El primer dia vam conèixer la impulsora de l’Associació Catalana de Coworking, COWOCAT.

Es van presentar espais emblemàtics de coworking d’arreu del mon, des de Manhattan a Nova York a un espai en un bosc a prop de Moscou.


Per la tarda es van realitzar conferències on es podia aprendre a saber què fer per que no tanqui un espai de coworking i també saber que no tots els espais són per tot tipus de coworkers.

El dia 12 vam assistir a la reunió de CoWOCat, en la que es van assentar les bases del que serà la nova associació catalana, amb la idea d’organitzar els espais catalans de coworking per poder difondre el què és el coworking i per a què serveix.

Tot el dia van haver-hi sessions formatives de tot tipus: des de que fer per muntar un espai, com fer per què creixi, fins a una plataforma que pensa unir a tots els freelance europeus.

Divendres vam assistir a la conferencia que feia en Jaime Aranda que gestiona un espai exitós a Brussel·les i Sevilla, el qual es un gran dinamitzador i potenciador de coworkings i coworkers.

Per la tarda ens vam dividir en grups per poder visitar i realitzar un petit tast de 6 espais de coworking a Barcelona.

En resum els tres dies van servir per a conèixer la gran rellevància que a nivell mundial tenen els espais de coworking. De Miami, a Hondures, Puerto Rico, Canada, països nòrdics, Japó, Rússia… des de gent de les ciutats més cosmopolites del món a les més rurals, tots amb ganes de millorar el món amb la filosofia coworking.

Des d’aquí recolzem aquesta nova filosofia de treball que considerem és el futur de mons professionals…

Per a més informació del què és el coworking us recomanem llegir:
pàgina molt centrada a Barcelona, però que es pot generalitzar a tot.

Comentaris

  1. Es muy interesante todo este mundo del coworking y networking... tal vez Dina Cardona nos podría empezar a hablar un poco más sobre ello, creo que se podría sacar mucho partido!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per haver realitzat un comentari. Entre tots fem creixer l'àgora