VIDEOS SOBRE RCP (1)

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

Aprofitant que aqueta setmana se celebra el día europeu de la parada cardiaca, exactament el 16 d'Octubre, us presento un seguit de videos amb recomanacions sobre com realitzar una RCP bàsica. Alguns són divertits, altres no són per a tots els públics (tranquils no hi ha sang ni fetge), però tots pretenen concienciar sobre la necessitat de saber fer la maniobra de forma correcta.


THE UNDEADING. Campanya de la Heart and Stroke Foundation de Canadà on utlitza el filon de les sèries de zombies per explicar-nos els trets bàsics d'una maniobra de RCP al carrer. No és per tots els públics però la idea és molt original.



A RITME DE BEE GEES amb la British Hearts Foundation, interpretat per Vinnie Jones (ex futbolista britanic i actor) que interpreta un maton en aquesta ocasio amb bones intencions.

 

I aquesta és de la American Heart Association, també amb el ritme dels Bee Gees i amb campanya de crowdrise


HEART CONTROL, campanya peruana per a difondre entre els més joves la RCP, utilitza el famós Harlem Shake per explicar-nos que cal fer davant d'una parada cardiorespiratòria.


I en aquest LINK teniu els companys del SEM explicant al programa QUE, QUI, COM? de TV3 la maniobra de la RCP. En aquesta ocasió no utilitzen la famosa cançó dels Bee Gees, en fan servir una que no se si us imagineu...

Comentaris