DEL QUE ES PARLA A LA MEVA TWITTESFERA (2)

Post firmat per JORDI MESTRES LUCERO

Doncs avui m'agradaria destacar aquests twitts que he llegit a la meva twittesfera sanitària, com que és la meva pot ser que no coincideixi amb els teus gustos, així que si tens alguna proposta interessant al respecte no dubtis en deixar un comentari.

Javier Padilla (@javierpadillab) fa aquesta piulada sobre l'estadística amb sentit crític, ens remet a un interessant article de psychologicalscience (està en anglès), tot i que si voleu al seu blog médico crítico ens facilita la feina amb una presentació: "Cómo concebir la estadística como un instrumento social y comunitario" Molt recomanable.
José Francisco Ávila (@joseavil) responsable del Grup de noves tecnologies de la Societat Madrilenya de Medicina Familiar i Comunitària (SoMaMFyC), fa una piulada on repassa les xifres actualitzades a Agost 2013 per a fer-nos una idea del que suposa el món de Twitter, amb xifres de vertigen i pujant...

Juan Gervás (@JuanGrvas) mitjançat el seu twitt ens convida a llegir un interessant article a publicat a equipocesca d'ell i de Mercedes Pérez, tots dos Metges de família. El titol ho diu tot: "¿No tiene médico de cabecera? ¡Peligra su salud! ¡y su dinero!" Interessant reflexió del paper del Metge de Primària com a coordinador de les accions de la resta de Metges.

Comentaris