BLOGS AMB UN TOC MOLT PERSONAL

Post firmado por JORDI MESTRES

Noemí Amorós. Metge de Família.
Es tracta d'un blog molt personal d'algú que es defineix a ella mateixa com apassionada de la Medicina de Família, una forma de compartir els seus dubres i inquietuds. Neix a partir d'un blog sobre la seva experiència a Noruega, mentre realitzava una rotació externa com a Metge Resident: Norwegianexperience, per cert premi a la millor comunicació a les Jornades de Residents de Catalunya de 2012.
Si voleu saber més sobre el perquè d'aquest blog llegiu el seu primer post


María José Alonso, Dermatóloga
Blog de Medicina, Dermatología, Estética... Humanidades
Segons la seva editora escriu aquest blog per a parlar del costat humà de l'exercici de la Medicina. Buscant un equilibri, no sempre fàcil, entre treball i vida.

Roberto Sánchez, Metge de Família
Segurament és l'enfant terrible dels blogs més personals. El que posa a sota del títol del Blog ja ho defineix prou bé: <<La única publicación sobre Atención Primaria con factor de impacto negativo>>.  Tanto puede motivarte escribiendo sobre la situación de la Sanidad Pública en plena crisis económica, como puede hacerte reír con uno de sus relatos cortos. Si buscas lecturas con regusto sanitario que no te dejen indiferente, este es tu blog.

Diversos autors: consulta la llista
El dia a dia d'un professional d'Atenció Primària, a través d'entrades on es reflecteixen de forma real situacions viscudes a la consulta. Segons exposen pretenen posar en evidència per a la reflexió situacions quotidianes que es presenten a les nostres consultes, ens els mitjans de comunicació, en els comunicats del polítics, i que tenen un impacte positiu o negatiu per la salut o la seguretat dels pacients, per la dignitat dels professionals de l’atenció primària, o per l’eficiència del sistema. La intenció és fer més VISIBLE la feina que fem en el dia a dia a l’atenció primària.
Tenen el suport del FoCAP (Fòrum Català d'Atenció Primària)

José Gustavo Catalán, Oncòleg
El seu editor navega entre dos mons, l'oncología ha estat el seu modus vivendi, però l'escriptura una de les seves passions. Els seus post d'opinió no són ni molt menys neutrals, si s'ha de mullar es mulla. Col·labaro com a columnista desde fa més de 15 anys amb el "Diario de Mallorca"


Comentaris