VIDEOS QUE ENSENYEN

Post firmat por JORDI MESTRES

EL VIDEOBLOG QUE ENSENYA A CURAR
Rosa Pérez, Infermera i Antropòloga
En una llista de blogs o webs on el vídeo és el protagonista no pot faltar elblogderosa, tota una institució en el món dels vídeo blogs. Podreu trobar vídeo entrevistes, educació sanitària, primeres actuacions en cas d’urgències, però sobretot molta experiència i professionalitat. Trobareu més d’un centenar de gravacions i disposa com no podia ser d’un altre forma del seu propi Canal de Youtube: 
http://www.youtube.com/user/elblogderosa





A TU SALUT
Javier Blanquer Gregori, Metge de Família a Alacant
La raó de ser d’aquet blog, com diu el seu creador, és la de “prescriure links” de salut de qualitat, amb informació visual sobre els consells que ell mateix dona a la seva consulta. Trobareu material gràfic de consells per a la salut i patologia aguda prevalent a la consulta de Primària, informació sobre patologia crònica i vídeos de promoció de la salut i material per a l’autocura.
En aquest link trobareu tot els vídeos ordenats per temàtica:

                     

BLOG DE 
SALUT VISUAL
http://cuidatuvista.com/videos-de-salud-visual/
Ramón García, óptico-optometrista
Al seu blog www.cuidatuvista.com publica post relacionats amb la salut visual, desde consell de com conservar en perfecte estat les lents de contacte o les ulleres, com llegir un e-book sense malmetre la vista, consells visuals en general i un recull de les patologies visuals més freqüents.



CANAL DE YOUTUBE DE LA CONSELLERÍA DE SALUT D'ANDALUSIA


En aquest canal trobareu molts vídeos sobre temes de salut en relació a alimentació, exercici, guies d'ajuda, consells per a embaraçades i lactància.



VIDEOBLOG DE "LA ESCUELA DE VERANO"

Blog de material gràfic creat per la "ESCUELA DE PACIENTES". En aquest blog es pretén donar en temps real el que ha estat l'experiència de la primera escola d'estiu per a nens amb DM, asma i al·lèrgia.
Mereix la pena també el canal de Youtube de la "Escuela de pacientes":


#VideosySalud COMUNICACIÓ AUDIOVISUAL I SALUT
Com ells mateixos defineixen a la seva web es tracta de fer camí cap a la medicina basada en la persona, es tracta d'una iniciativa que pretén ser un pas més en la formació continuada. Treball amb xarxes híbrides, docència no docent i generació de continguts multiformat.
En aquest espai: https://sites.google.com/site/maletinvys/ trobareu material d'ajuda per a l'elaboració i difusió de vídeo en l'àmbit sanitari.

¿QUE ME DAS PARA?
www.quemedaspara.es
Lucía Arroyo i Ismael Migoya, farmacèutics comunitaris.
Han creat aquest videoblog per a resoldre els dubtes més freqüents sobre medicaments que habitualment resolen al mostrador de les seves farmàcies.

Comentaris