DIA DE FÚRIA

Avui ha estat un d'aquells dies de bronques, no és que estigués directament implicat  en cap en concret, però a l'ABS es respirava un ambient de mal ambient que es notava. A primera hora dos treballadores (no diré el càrrec per allò de la confidencialitat) s'han barallat a "grito pelao" per un tema d'un llistat, no he entès exactament que ha passat, però era una xorrada soberana, pel que deien els companys. Després mentre passava consulta, dues pacients s'han escridassat pressuntament per defensar-me a mi, ja que una recriminava a l'altre que no es queixés per la demora, ja que fem el que podem i bla bla bla, han acabat cridant-se al ben mig de la porta de la meva consulta, jo no sabia que fer intentant calmar els ànims. Per finalitzar bé el dia a la sessió, hem acabat parlant del tema de les retallades i els companys han acabat tirant-se els trastos els un als altres  per qüestions que tampoc es que vinguessin molt al cas.

No sé però tinc la sensación que els ànims están una mica crispadets en general, trobo a faltar l'optimisme de la gent i les ganes de tirar endavant amb el diàleg i les ilusons per davant i no amb el mal rotllo i el desànim com a bandera. Necessitem creure que alguna cosa més del que passa ara és possible.

Ai no sé, però m'està entrant una mala llet..... ;)
Disfruteu de la primavera que la sangre altera!!!!

Comentaris

  1. Doncs si.... es troba a faltar la il·lusió fins i tot a l'altra banda de l'oceà!! El que aquí estem parlant tant i tant que és LA MOTIVACIÓ! Sort que en el meu camí, trobo persones com tu i blocs com aquest... FELICITATS

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Iris pel comentari desde l'altra banda de l'oceà! Ens cal molta motivació tot i que l'ambient i la situació global no ajuden gaire.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per haver realitzat un comentari. Entre tots fem creixer l'àgora